Zwart verwacht deze week titel voor PSV: "Alle ingrediënten"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

PSV kan woensdagavond kampioen worden in de Eredivisie. Wel moet dan Feyenoord verliezen bij Go Ahead Eagles en moet PSV zelf winnen.

Pieter Zwart van Voetbal International ziet het wel gebeuren dat de Eindhovenaren in Friesland kampioen worden. “PSV speelt die avond een uitwedstrijd bij SC Heerenveen en Feyenoord speelt later die avond uit bij Go Ahead Eagles. Vooral die tweede wedstrijd heeft alle ingrediënten in zich om fout te gaan, want Feyenoord heeft afgelopen zondag de KNVB Beker gewonnen en heeft tot diep in de nacht zitten feesten. De volgende dag nog een huldiging met Lee Towers. Die spelers hebben niet de ideale voorbereiding.”

Ook denkt hij dat de Deventenaren getergd zullen zijn om een resultaat te halen tegen de Rotterdammers. “Als je dan in de Adelaarshorst speelt en je weet dat hun trainer René Hake deze wedstrijd twee weken heeft voorbereid om erop te vliegen, dan gaan ze vanaf de eerste seconde Feyenoord het leven heel erg zuur maken. Voor Feyenoord is het seizoen klaar, maar er moeten nog wat wedstrijden gespeeld worden, dus dat zou zomaar fout kunnen gaan”, aldus de journalist.

Lees meer:
0 reacties