"Zou me niet verbazen als PSV problemen krijgt voor de top vier"

Armando Obispo baalt na de nederlaag
Armando Obispo baalt na de nederlaag Foto: © Pro Shots

Jeroen Grueter heeft niet genoten van de wedstrijd tussen AZ en FC Twente (1-1). De commentator van de NOS had hoge verwachtingen van het duel der subtoppers, maar met name de eerste helft viel flink tegen.

"Pas na de achterstand ging FC Twente voetballen en toen lieten ze zien hoe goed ze kunnen voetballen", zegt Grueter in de NOS Voetbalpodcast. "Maar ik had van FC Twente zeker meer verwacht. Ze hadden PSV echt van de mat gespeeld in Enschede en hadden geen midweekse verplichtingen. Die konden daar volledig opgeladen aan de aftrap verschijnen. Ik had er meer van verwacht, maar op het laatst werd het nog een fascinerend gevecht."

Collega Arman Avsaroglu is benieuwd hoe lang AZ en FC Twente bovenin mee kunnen strijden. "Ik denk wel lang. Ik ben wel echt onder de indruk van AZ, dat het nu zelfs zonder Karlsson, Pavlidis en Martins Indi moeiteloos kan opvangen", aldus Avsarogu.

"En FC Twente gaat het ook lang volhouden", vult Grueter aan. "FC Twente zou echt wel eens in de top drie kunnen komen. Ik weet niet hoe snel het bij PSV gaat verbeteren en of het gaat verbeteren, maar met de vorm van AZ en FC Twente aan het begin van dit seizoen zou het me niet eens verbazen als PSV problemen gaat krijgen om in de top vier te eindigen", besluit Grueter.

Cody Gakpo juicht na zijn doelpunt tegen Polen

Nederland wint voor 50 (!) keer je inzet

Interlands! Het Nederlands elftal speelt zondagavond de Nations League-wedstrijd tegen België. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Oranje. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
PSV -
zo 9 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
PSV -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
FC Utrecht -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Groningen -
-
PSV -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 18 18
2 Ajax 7 17 18
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
Bekijk de hele stand