Zoet en Spezia in het nauw: ultra's blokkeren stadion-uitgang

Jeroen Zoet in actie voor PSV
Jeroen Zoet in actie voor PSV Foto: © Pro Shots

Het Spezia van oud-PSV'er Jeroen Zoet is donderdagavond uitgeschakeld in de Coppa Italia. De ploeg van trainer Thiago Motta verloor, in eigen huis, met 0-2 van Serie B club Lecce. Na afloop van het bekerduel werden de poorten van het stadion door woeste supporters geblokkeerd.

"Toon eens ballen", zouden de ultra's naar de selectie van Spezia hebben geroepen volgens Voetbal International. Daarna was trainer Thiago Motta aan de beurt om de haat-opmerkingen in ontvangst te nemen. De fans wilden een ontmoeting met Motta, maar het is niet bekend of deze ook daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

In het begin van de bekerwedstrijd kon Jeroen Zoet nog het verschil maken met goed keeperswerk, maar ook hij kon niet voorkomen dat Lecce heer en meester was en Spezia volledig van het veld tikte. Voor Zoet is de uitschakeling extra vervelend, aangezien de doelman sinds oktober geen basisplaats meer heeft. In het bekertoernooi mocht Zoet starten, maar hierin is de ploeg nu dus uitgeschakeld.

Dankzij PSVFans krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 4.00 bij een zege van PSV tegen RKC Waalwijk! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand