Zahavi sluit af: "Ik hoop hier ooit nog terug te komen"

Eran Zahavi
Eran Zahavi Foto: © Pro Shots

Eran Zahavi speelde zijn laatste wedstrijd in het Philips Stadion. Tegen NEC wist de goalgetter nog een doelpunt mee te pikken, Ajax werd echter wel kampioen.

"We hebben ons werk proberen te doen door de drie punten te pakken en een goede wedstrijd te spelen voor onze fans", aldus Zahavi bij ESPN. "We hebben ons werk gedaan, maar helaas hebben we wel de titel verloren. We verdienen wel veel respect voor dit seizoen. We hebben het goed gedaan en veel goede dingen laten zien."

Zelf kon hij nog scoren en dat maakt stemt hem tevreden. "Het respect wat ik van de club en het publiek kreeg zal ik nooit vergeten", zo gaf hij aan. "Ik wil iedereen daarvoor bedanken. Het was heel speciaal voor mij. Ik hoop hier ooit nog terug te komen om de wedstrijden te zien en te genieten."

Bij blijkt terug: "Het eerste jaar was echt verschrikkelijk. Het was lastig om steeds die motivatie te kunnen vinden, omdat je nu de fans niet bij je had. Toen ik voor deze topclub kwam te spelen was mijn grootste wens om die atmosfeer echt te kunnen voelen. Het was dit seizoen lastig, maar ik ben heel erg blij dat de supporters er dit seizoen voor ons waren. Ook in de uitwedstrijden stonden ze achter ons. Ik wil ze nogmaals bedanken en ik zal ze missen."

Lees meer:
0 reacties