Youri Mulder over PSV'ers: "Die vond ik niet goed tegen Dortmund"

Youri Mulder
Youri Mulder Foto: © NESimages

Youri Mulder gelooft dat PSV best kans heeft om in Duitsland te winnen van Borussia Dortmund. De voormalig speler van FC Twente en Schalke 04 denkt dat de kansen voor beide ploegen namelijk gelijk zijn.

"Ik schat PSV even goed in als Dortmund. Dortmund is ook niet de meest geweldige ploeg, al doen ze het de laatste weken wel goed", begint Mulder bij Ziggo Sport. De analist denkt dat PSV niet bang hoeft te zijn voor de 80.000 aanwezige supporters. "Je kunt daar ook van genieten, het is heerlijk om daar te voetballen. Als het even lukt, en het publiek gaat erachter staan, dan kan die ploeg vleugels krijgen. Je moet je dan wel staande zien te houden."

De analist denkt dat de aanwezigheid van Joey Veerman heel belangrijk is voor de Eindhovenaren. "De rust op het middenveld en het instelling brengen van de aanvallers. Hopelijk zijn de buitenspelers ook beter. Ik vond Johan Bakayoko en Hirving Lozano niet goed in de eerste wedstrijd. Als die twee net wat beter zijn én Veerman kan spelen én Jerdy Schouten is weer net zo goed als in de heenwedstrijd, dan maken ze een goede kans", aldus Mulder.

Lees meer:
0 reacties