Xavi Simons maakt slechte beurt bij Nederlandse pers: "Slecht, zwak"

Xavi Simons tegen Real Madrid
Xavi Simons tegen Real Madrid Foto: © Pro Shots

Xavi Simons heeft zich niet populair gemaakt bij de Nederlandse pers. De voormalig PSV'er speelde woensdagavond met RB Leipzig tegen Real Madrid en stond na afloop diverse, internationale media te woord. De aanwezige Nederlandse pers werd echter afgewimpeld door Simons. En dat vindt Theo Janssen geen goede actie.

"Slecht, zwak", begint Janssen over de voormalig PSV'er in de studio van RTL 7. "Als Nederlandse speler die ook bij het Nederlands elftal speelt, die in aanmerking komt voor het Nederlands elftal, moet je altijd de Nederlandse pers te woord staan. Altijd. Dus ik vind dit heel zwak, en ik vind ook dat de persvoorlichter bij Leipzig en de club moeten ingrijpen."

Ook Jan Boskamp is niet bepaald te spreken over de actie van Simons. "Het Nederlandse publiek, de voetballiefhebbers, hebben recht op zijn mening. En die moet hij gewoon geven. Hij moet boven mafkezen staan die zeggen: die is niet goed. Hij moet zeggen dat hij Simons is, Champions League speelt, en in de nationale ploeg speelt. Niet slim, ook niet van zijn club."

Lees meer:
0 reacties