Wim Kieft verklaart puntverlies van PSV: "Druk is er vanaf"

Wim Kieft
Wim Kieft Foto: © Pro Shots

Wim Kieft denkt dat ze bij Feyenoord nooit in de titel geloofd ondanks de nederlaag van PSV bij NEC. Dat schrijf de oud-voetballer in zijn column in De Telegraaf.

Kieft denkt dat bovenin de Eredivisie het meeste wel beslist is. “Anders valt het eerste verlies van PSV bij NEC en de wanprestatie van Feyenoord bij FC Volendam niet te verklaren. De druk is er vanaf en dan krijg je dit soort uitslagen. Voor PSV is de buit binnen met het lonkende kampioenschap.”

Ondanks dat Kieft ervan overtuigd is dat de titel zo goed als zeker naar PSV gaat, denkt hij toch dat er wel wat smetjes zullen blijven hangen bij de Eindhovenaren Zoals de uitschakeling in de Champions League door Borussia Dortmund. “Helemaal omdat de Duitsers komende weken aantreden tegen Atletico Madrid, op papier een confrontatie tussen de twee zwakste ploegen bij de laatste acht in het kampioenenbal.”

Ook denkt Kieft dat de uitschakeling in de KNVB Beker. “Eerder werd PSV al knullig uitgeschakeld tegen Feyenoord toen de ploeg een strafschop werd onthouden bij een duel tussen Mats Wieffer en Noa Lang”, aldus de voetbalanalyticus.

Lees meer:
0 reacties