Willy van de Kerkhof tegen PSV'er: "Kunstgebit mee en wegwezen!"

Willy van de Kerkhof op De Herdgang
Willy van de Kerkhof op De Herdgang Foto: © Orange Pictures

Willy van de Kerkhof denkt dat PSV er goed aan doet als men komende zomer afscheid neemt van verdediger Armel Bella-Kotchap. De Duitser wordt gehuurd van Southampton, maar speelde slechts een handvol duels namens de Eindhovenaren vanwege blessureleed. Onlangs hielden dentale problemen de verdediger wederom aan de kant.

"Dat is toch een drama of niet dan? Twee wedstrijden gespeeld en zijn kunstgebit laten nakijken. En hij heeft miljoenen gekost. Kunstgebit meenemen en wegwezen!", begint Van de Kerkhof bij Omroep Brabant. Broer René ziet Bella-Kotchap ook het liefst vertrekken. "Laat hem er maar een paar gouden tanden inzetten en ergens anders gaan voetballen. Zijn wij er ook weer vanaf."

Daarnaast hoopt René dat Luuk de Jong topscorer van Nederland wordt. De aanvoerder concurreert met Vangelis Pavlidis om deze titel. "Die 'Papadopoulos' van AZ heeft ook weer gescoord dus dat wordt nog spannend. Verder moeten ze gewoon lekker kampioen worden, er een mooie wedstrijd van maken tegen Sparta en gewoon met 5-0 winnen", aldus Van de Kerkhof.

Lees meer:
0 reacties