Willy van de Kerkhof positief: "Maar het wordt zenuwslopend"

Willy van de Kerkhof op De Herdgang
Willy van de Kerkhof op De Herdgang Foto: © Orange Pictures

Willy van de Kerkhof zag PSV met 0-1 winnen op bezoek bij Go Ahead Eagles en de oud-speler van de Eindhovenaren vond de ploeg van Peter Bosz een goede indruk achterlaten. Het icoon van PSV deelt dan ook een mooi rapportcijfer uit aan zijn favoriete club.

"Een 8. Ik heb een heel leuke eerste helft gezien met een goed voetballend PSV en ook een goed spelend Go Ahead", vertelt Willy in WAKKER! van Omroep Brabant. "Bij Eagles stond een fantastische keeper in de goal, dat kun je weleens hebben. Maar het was een verdiende overwinning."

Van de Kerkhof begreep echter niet dat Bosz niet wisselde. Armando Obispo bleef, met een gele kaart op zak, namelijk op het veld staan en kreeg in de slotfase zijn tweede geel. "Hij had hem een kwartier of twintig minuten na rust kunnen wisselen", gaat het PSV-icoon verder. "Maar goed, dat is achteraf geklets."

Nu kan de blik op Borussia Dortmund. Van de Kerkhof is positief over de kansen van PSV in het Signal Iduna Park. "PSV gaat met 2-1 winnen, in de reguliere speeltijd. We hebben een goede ploeg, we hebben gewoon heel veel kans. Als iedereen fit is, gaan we daar winnen. Maar zenuwslopend gaat het zeker worden", aldus Van de Kerkhof.

Lees meer:
0 reacties