Willy van de Kerkhof: "Dat is dom, maar daar leert hij ook weer van"

Willy van de Kerkhof
Willy van de Kerkhof Foto: © Pro Shots

Willy van de Kerkhof is nog altijd onder de indruk van de ontwikkeling die PSV doormaakt. De voormalig voetballer geniet van het spel van de Eindhovenaren en zag 'zijn' club dan ook met 0-3 winnen op bezoek bij FC Twente.

"Als PSV eenmaal gaat draaien dan is het een genot om naar te kijken", begint Willy in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant. Van de Kerkhof denkt dan ook niet dat de rode kaart de enige reden is dat PSV wist te winnen in De Grolsch Veste. "Als PSV tegen dertien man had moeten spelen dan hadden we ook gewonnen."

"Zoals we nu spelen mag Sevilla ook geen probleem zijn", gaat Willy verder. "Zondag ga ik naar De Kuip om de wedstrijd samen met de zoon van Wim Jansen te kijken. Ik ga ervan uit dat ik met een fles champagne weer terug richting Brabant kan. Je kunt nu echt genieten als PSV speelt. Dat was vorig jaar wel anders en dat is voor het grootste deel de verdienste van trainer Peter Bosz."

"Never change a winning team. Lang heeft het ritme nog niet en Lozano laat zien dat hij er gewoon in hoort te staan. Bakayoko doet het ook geweldig met zaterdag een voor-assist, een assist en een goal. Al had hij natuurlijk heel veel geluk dat hij in blessuretijd geen rood kreeg. Dat was een domme overtreding, maar daar leert hij ook weer van", aldus Van de Kerkhof.

Lees meer:
0 reacties