Willems legt PSV-tweet uit: "Was voor mij geen open sollicitatie"

Jetro Willems
Jetro Willems Foto: © Pro Shots

Willems plaatste onlangs een bericht op zijn Twitteraccount, waardbij veel PSV-supporters dachten aan een open sollicitatie. Dat was het niet, maar de verdediger zou wel openstaan voor een terugkeer naar Eindhoven.

"Ik had pas nog een tweetje geplaatst, omdat mijn zoontje er iets over zei. Op 24 mei teken jij bij PSV, zei hij twee minuten nadat we waren gedegradeerd met Fürth. Voor mij was het geen open sollicatitie, maar meer iets om te laten zien hoe een kind soms omgaat met een tegenslag. Hij is vijf en ik vond het een mooie relativering", legt Willems uit.

"Als ik bij PSV wil solliciteren, dan doe ik dat niet via Twitter. Ik heb namelijk de nummers van de mensen die het voor het zeggen hebben bij PSV", vervolgt de vleugelverdediger in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Op dit moment speelt er niks, maar zelf zou ik het zeker overwegen om weer terug te keren in de eredivisie indien die optie zich concreet voordoet."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties