Willems even terug in Eindhoven: "Van succes word je snel kaal!"

Jetro Willems keert vrijdagavond voor even terug in het Philips Stadion. Met Heracles Almelo komt de verdediger op bezoek bij PSV, zijn oude club.

Willems heeft een warm gevoel overgehouden aan hoe de PSV-supporters met hem omgingen tijdens het duel in Almelo. "Nu mag ik weer naar het Philips Stadion, dat is lang geleden. Ik heb wel wedstrijden gekeken vanaf de tribune. Nu ben je in het stadion bezig met een wedstrijd. Het is speciaal. Even terug op het oude nest", zegt de vleugelverdediger bij PSV TV.

Hij kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd in Eindhoven. "Gewoon succesvol. Ik heb nog steeds contact met heel veel mensen daar. Ze doen het goed, daar ben ik blij mee", geeft Willems aan. "Ik kwam daar als jonge jongen terecht, met haar!", lacht hij. "Ik ben gekomen met haar en weg zonder haar. Of het daardoor gekomen is? Ik weet het niet. Van succes word je snel kaal", klinkt het.

"In de eerste maanden was het even wennen, ik kwam net vanuit Sparta. Maar ik ben heel goed opgevangen, ook door de mensen op de club. Het ging daar alleen maar om voetballen. Dat was ook wel lekker. De rest is geschiedenis", gaat Willems verder. Zijn mooiste herinneringen aan zijn tijd bij PSV? "Natuurlijk de titels, Champions League. Van alles, ik heb veel herinneringen."

Willems is vol lof over PSV-spits Luuk de Jong: "Zo'n spits, zoals Luuk, die heb je niet altijd. Het is wel lekker als je zo iemand hebt. Die knikt er alles in." Bij Heracles speelt momenteel ook Fredrik Oppegård, verhuurd door PSV. "Het is concurrentie. Maar ik vind het een goede speler. Toen ik bij PSV speelde, speelde hij in de jeugd. Toen werd er al gezegd dat hij een beetje hetzelfde type als ik is. Ik vind hem in potentie een hele goede speler. Voor hem is het heel veel minuten maken, heel veel leren op het hoogste niveau. Hij kan bij PSV voor zijn kans gaan."

Lees meer:
0 reacties