Wilfred Genee over PSV'er: "Wat een stelletje sukkels zijn dat"

Wilfred Genee
Wilfred Genee Foto: © Pro Shots

Tijdens het EK schuiven de tafelgasten van Vandaag Inside aan onder de naam Vandaag Inside Oranje. Hierin wordt het EK onder de loep genomen en Wilfred Genee verbaast zich enorm over België, waarin ook Johan Bakayoko van PSV in speelt.

Genee snapt niet dat België met 0-0 gelijkspeelde tegen Oekraïne en niet de wil toonde om te winnen. "Die Belgen moeten toch ook hebben gedacht van: hadden we er maar iets meer aan getrokken gisteren… Die spelen nu tegen de Fransen. Wat een stelletje sukkels zijn dat."

De ook aangeschoven Bas Nijhuis ziet in dat Oranje enorm veel geluk heeft gehad. "Als Nederland zijn we heel goed uitgekomen tegen Roemenië", waarop Johan Derksen zegt: "We hobbelen zo door."

Genee verweet vervolgens advocaat Job Knoester, die ook aanwezig was, erg negatief te zijn over Oranje. "Het gaat alleen maar beter, jij bent zo negatief altijd. Ik heb er heel veel vertrouwen in. Ik denk dat we er echt overheen walsen de komende wedstrijden." Hier denkt Knoester anders over. "Je kunt beter tegen Frankrijk eruit vliegen dan tegen Roemenië", waarop Genee reageert: "We gaan er niet uit tegen Roemenië, wat zit je te zeiken man?".

Lees meer:
0 reacties