Wil Boessen: "Mijn rol bij PSV was nooit een langetermijnverhaal"

Wil Boessen namens Jong PSV
Wil Boessen namens Jong PSV Foto: © Pro Shots

Wil Boessen vertrekt na het huidige seizoen bij Jong PSV. De hoofdtrainer kijkt terug op een mooie periode bij de Eindhovense club en wacht nu af wat er op zijn pad gaat komen.

"Ik heb een heel erg prettige tijd gehad", begint Boessen op de clubsite van PSV. "Van beide kanten is er het inzicht dat we elkaar voor komend seizoen de ruimte moeten geven voor een volgende stap. Iedereen moet zich kunnen doorontwikkelen. Binnen een opleiding zoals deze kán dat."

Boessen was tien jaar hoofdtrainer en was wel toe aan een rol op de achtergrond. "Met dien verstande dat ik daarna weer een stap 'in de picture' zou kunnen maken, in Nederland of in het buitenland", gaat de trainer verder. "PSV bood me daarvoor de ideale situatie. Mijn rol bij Jong PSV was nooit bedoeld als een langetermijnverhaal."

Boessen staat open voor een andere club, al ziet hij ook het nodige interessante bij PSV voorbijkomen. "De internationale projecten van PSV spreken me heel erg aan, omdat ik daar veel ervaring mee heb door mijn periode in Azië. Ik ga de verschillende opties de komende tijd rustig op een rijtje zetten", aldus Boessen.

Lees meer:
0 reacties