Wil Boessen looft PSV-talent: "Hij zou weggaan, maar bleef toch"

Wil Boessen
Wil Boessen Foto: © Pro Shots

Het eerste elftal van PSV kwam dit weekend niet in actie vanwege de interlandperiode, maar de Onder 21 van de club komt wél in actie. De ploeg van trainer Wil Boessen neemt het maandagavond op tegen de talenten van Wolverhampton Wanderers in de Premier League’s International Cup.

Boessen is voorafgaand aan het duel in Engeland lovend over aanvoerder Mohamed Nassoh. "Voor Mo was het best moeilijk in augustus, want hij zou misschien weggaan en aan het eind van de rit bleef hij toch bij Jong PSV", vertelt de trainer aan het Eindhovens Dagblad. "Hij heeft de knop toen omgezet en werkt nu keihard om er voor zichzelf en ook voor het team het beste van te maken."

"Dat vind ik mooi om te zien. Hij heeft het aanvoerderschap en het bijbehorende stukje verantwoordelijkheid verdiend en handelt er ook volwassen naar", vervolgt de trainer van de Eindhovense talenten over zijn pupil. "Zeker in balbezit is Mo gewoon een prima speler op ons niveau. En die spelers worden beter als ze minuten maken."

"Ik ben voor de iets jongere spelers groot voorstander van de toekomstige onder 19-competitie. Daardoor raken ze minder snel tussen wal en schip en kunnen ze een jaartje extra ontwikkelen", aldus Boessen.

Lees meer:
0 reacties