Wijnaldum niet naar PSV? "Alleen daar kunnen ze zijn salaris betalen"

Georginio Wijnaldum tegen Italië
Georginio Wijnaldum tegen Italië Foto: © Pro Shots

PSV ziet in Georginio Wijnaldum de gewenste kandidaat om het Eindhovense middenveld te versterken. De voormalig PSV'er lijkt echter zelf niet te zitten wachten op een terugkeer naar Nederland en journalist Valentijn Driessen denkt wel te weten waarom.

"Ik denk dat Saoedi-Arabië ongeveer het enige land is waar ze zijn salaris kunnen betalen", vertelt Driessen over het transfertarget van PSV. "Dat is ook waarom hij die deur naar PSV dichtgooit. Hij verdient zo verschrikkelijk veel bij Paris Saint-Germain en dan moet je meer dan de helft inleveren om bij PSV te voetballen."

"Zonder dat je weet of er een goed team komt, zonder dat je weet of je het verwachte niveau aankan, want de verwachtingen zijn torenhoog", somt de chef voetbal van De Telegraaf verder op. "Wijnaldum loopt natuurlijk wel aan het einde van zijn carrière. Om dan zoveel geld mis te lopen... Er zijn weinig spelers die dat ervoor over hebben."

"En het afbreukrisico is natuurlijk erg groot", reageert ook Ajax-watcher Mike Verweij. "Je zag het ook toen bijvoorbeeld Heitinga terug kwam. Als dat lijf op is... Op zijn 16e kwam Wijnaldum al kijken, dus hij voetbalt écht al heel erg lang. Hoewel ik wel vond dat hij best aardig inviel tegen Italië", aldus Verweij.

Lees meer:
0 reacties