'Wedstrijd van Driouech': "Zal PSV met goed spel pijn willen doen"

Couhaib Driouech tegen Go Ahead Eagles
Couhaib Driouech tegen Go Ahead Eagles Foto: © Pro Shots

Na de nederlaag op bezoek bij NEC gaat de titelstrijd van PSV dinsdag verder. De Eindhovenaren gaan op bezoek bij Excelsior, in wat de wedstrijd van Couhaib Driouech moet gaan worden.

De aanvaller leek afgelopen winter op weg naar PSV. "Driouech was vlak voor het verstrijken van de deadline ook daadwerkelijk in Eindhoven toen hij zijn droomtransfer alsnog door zijn vingers zag glippen. Excelsior kon niet tijdig een vervanger vinden en PSV wilde niet nog meer betalen", omschrijft Marco Timmer in Voetbal International de gang van zaken.

Komende zomer lijkt PSV één, maar waarschijnlijk twee nieuwe vleugelspelers aan de selectie te willen toevoegen. "Maar of het alsnog tot een overgang naar PSV komt, ligt uiteraard vooral aan Driouech zelf. De aanvaller zal goed moeten blijven voetballen en aan zijn rendement blijven werken. De in Nederland geboren Marokkaan zal PSV met goed spel pijn willen doen en zo willen laten zien dat hij het vereiste niveau aankan."

"Bevliegingen van onder andere Driouech moeten Excelsior, dat al sinds 19 januari (3-0 tegen SC Heerenveen) wacht op een overwinning, helpen in de strijd tegen degradatie", aldus Timmer, die vindt dat niet Driouech maar Troy Parrott de blikvanger is bij de club uit Kralingen.

Lees meer:
0 reacties