Waterreus: "Hij is wat mij betreft ook groter dan Johan Cruijff"

Ronald Waterreus
Ronald Waterreus Foto: © Pro Shots

Ronald Waterreus is groot fan van Max Verstappen. Volgens de oud-doelman van onder meer PSV behoort de F1-coureur, die ook supporter is van PSV, nu al bij de grootste sporters ooit.

De 25-jarige Nederlander gaat dit seizoen met een straatlengte voor op de concurrentie zijn derde wereldkampioenschap binnenhalen. "Er is geen coureur zo goed als hij", schrijft Waterreus in zijn column in de Limburger. "Net zoals u vermoedelijk, geniet ik enorm van Max. En dat zit ‘m niet eens per se in zijn attractieve, gedurfde en vastberaden rijstijl."

Waterreus is ook enorm fan van de persoon Verstappen. "Denk dat blauwe racepak even weg en hij oogt nog steeds een beetje als de vlegel van even verderop in de straat. Het jochie dat op een achternamiddag prompt bij u aan kan komen bellen omdat hij per ongeluk een bal in de achtertuin heeft geschoten", aldus de oud-profvoetballer. "En ook in zijn stekelige, soms wat kinderachtige opmerkingen richting zijn ervaren rivaal Lewis Hamilton toont hij geregeld zijn jeugdigheid."

Voor Waterreus is Verstappen nu al een absolute grootheid. "Met straks drie behaalde wereldtitels in een van de grootste mondiale sporten is hij groter dan Jaap Eden. Groter dan Fanny Blankers-Koen. En, ja, wat mij betreft ook groter dan Johan Cruijff."

Lees meer:
0 reacties