Waterreus: "Het houdt nog niet over, ontwikkeling is er niet"

Ronald Waterreus
Ronald Waterreus Foto: © Pro Shots

Joël Drommel werd deze zomer voor circa vier miljoen euro door PSV gekocht, maar de doelman heeft die transfersom nog niet waargemaakt met zijn prestaties. Ronald Waterreus is kritisch.

"Ik hoor trainer Roger Schmidt heel nadrukkelijk zeggen dat hij tevreden is over de ontwikkeling van Drommel. Nou, dat kan ik me niet voorstellen, want die is er niet", stelt de oud-doelman van de Eindhovenaren in gesprek met de NOS. "Het houdt nog niet echt over. Het is niet slecht, maar ook niet heel goed."

Wat de doelman op dit moment ook niet echt meeheeft, is zijn uitstraling. "Hij straalt ook weinig energie uit; je wordt er niet bang van. Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen: zo makkelijk is het ook niet, weet ik uit ervaring", vervolgt Waterreus, die de keeper niet wil meteen wil bestempelen als PSV-onwaardig.

"Hij heeft bij FC Twente ook een zware periode gehad en daarvan is hij heel erg sterk teruggekomen. Laten we niet vergeten dat hij de transfer naar PSV op eigen kwaliteit heeft verdiend", besluit de analist.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand