Voormalig PSV'er hoopt op transfer: "Ik denk dat ik wel opval"

Kenneth Paal bij Queens Park Rangers
Kenneth Paal bij Queens Park Rangers Foto: © Pro Shots

Kenneth Paal beleeft een ijzersterk seizoen met Queens Park Rangers in de Engelse Championship. De Surinaams international wil het WK gaan halen met Suriname.

46 wedstrijden speelde hij dit seizoen al. "Het lijkt of we soms meer spelen dan trainen", begint Paal tegenover Voetbal International. "We trainen ook minder vaak en minder zwaar als we weer een midweekse wedstrijd hebben. Op zich ook logisch, je moet goed naar je lichaam luisteren. Het is echt een hele leuke competitie, maar wel heel zwaar."

Paal maakt indruk in de Championship. Een transfer lijkt nu logisch. "Misschien wel, het gaat goed, ik denk dat ik wel opval. Ik hoop wel via QPR een stap te kunnen maken. Ik weet dat de betere Championship-clubs graag spelers aantrekken die het niveau en de competitie al hebben ervaren. Dat scheelt in de aanpassing. Wie weet hebben ze me op een lijstje staan."

De 26-jarige linksback die bij PSV speelde koos voor Suriname. "Ik heb ook jeugdinterlands voor Nederland gespeeld, maar op een gegeven moment weet je dat het echte Oranje er niet in zit. Dan is dit een prachtig alternatief. Iedereen moet daarin zijn eigen keuze maken. Ik heb er goed over nagedacht en ben blij en trots dat ik voor Suriname heb gekozen. We hebben inmiddels een selectie vol spelers die op een goed niveau spelen, ik denk echt dat we het WK kunnen gaan halen", besluit Paal.

Lees meer:
0 reacties