'Voormalig PSV-trainer op de shortlist van Belgische topploeg'

Ronald Koeman en Ruud van Nistelrooij
Ronald Koeman en Ruud van Nistelrooij Foto: © BSR Agency

Het huwelijk tussen PSV en Ruud van Nistelrooij is al geruime tijd voorbij. KRC Genk is op zoek naar een opvolger voor de vertrokken trainer Wouter Vrancken en volgens Het Laatste Nieuws staan er vier namen op de shortlist: Karel Geraerts, Johan Van Rumst, Thorsten Fink en Ruud van Nistelrooij.

Ruud van Nistelrooij is de meest prominente naam op de lijst en momenteel zonder club. De voormalig topspits van Manchester United, Real Madrid en het Nederlands elftal en uiteraard PSV is clubloos sinds zijn vertrek bij de Eindhovenaren aan het einde van vorig seizoen. Recentelijk liet hij weten graag weer aan de slag te willen.

De andere kandidaten Thorsten Fink, momenteel onder contract bij Sint-Truiden, werd eerder al gelinkt aan Genk. Voetbal International meldde deze week dat ook Feyenoord interesse heeft getoond in de ex-middenvelder van Bayern München. Karel Geraerts, nu coach van Schalke 04, lijkt moeilijk haalbaar. Johan Van Rumst, voormalig assistent van Philippe Clement, heeft nog geen ervaring als hoofdtrainer

Lees meer:
0 reacties