VIDEO | Voormalig PSV-doelman Müller scoort vanaf eigen helft

Vincent Müller
Vincent Müller Foto: © Pro Shots

Vincent Müller stond twee seizoenen onder contract bij PSV om afgelopen zomer terug te keren naar Duitsland. Namens MSV Duisburg zorgde de doelman voor een bijzonder moment.

De doelman nam bij een 1-0 voorsprong na dik een uur spelen een vrije trap van eigen helft. De lange bal stuiterde voor de doelman van tegenstander SV Meppen, die er niet meer bij kon en de bal in het doel zag verdwijnen. Müller zorgde met deze bijzondere treffer dus voor de 2-0 voorsprong. Duisburg zou het duel uiteindelijk met 3-0 winnen.

Müller stond dus even onder contract bij PSV, maar speelde nooit een wedstrijd in het eerste elftal. De Duitse doelman maakte zijn minuten namens Jong PSV, waar hij tot 28 officiële wedstrijden kwam. Logischerwijs scoorde de doelman niet namens PSV en zorgde zondag dus voor zijn eerste treffer in zijn professionele loopbaan.