VIDEO | Veerman ouwehoert met Til; oud-PSV'er komt langs in Oostenrijk

PSV is in Oostenrijk voor een trainingskamp van ruim een week. De Eindhovenaren zijn donderdag vertrokken en stonden vrijdag voor het eerst op het trainingsveld in Windischgarsten.

Zoals gebruikelijk deelt PSV een INSIDE-video van de eerste dagen van het trainingskamp. Zo is meteen te zien hoe Guus Til, Joey Veerman en verzorger Eddy Pepels met elkaar dollen. Waar het precies om gaat is niet duidelijk, maar wat wel helder is, is dat het 'Veerman en Pepels tegen Til' is. Vermoedelijk gaat het om een grapje van de Volendammer richting Pepels.

"Als ik dit had gezegd tegen je, dan had je lelijk tegen mij gedaan. Tegen mij had je meteen een grote mond gehad, maar Joey is weer je maat, hè?", zegt Til tegen de verzorger van PSV. Veerman reageert direct. "Hé Ed, wij zaterdag weer lachen", lacht de middenvelder. "Tien dagen is het lachen", besluit Pepels.

Nadat de selectie van PSV is aangekomen in Oostenrijk, volgen de beelden van de spelers die voor het eerst het trainingsveld betreden. Terwijl de spelers bezig zijn met een aantal conditionele oefeningen, komt een oude bekende gedag zeggen. "Goedemorgen", klinkt het als Balázs Dzsudzsák aan komt lopen en Pepels warm begroet aan de rand van het veld. Daarna is ook te zien hoe Dzsudzsák een praatje maakt met Bas Roorda.

Lees meer:
0 reacties