VIDEO | Silva verlaat in tranen het veld na rampzalige invalbeurt

Fábio Silva zal bepaald niet met vrolijke gevoelens terugkijken naar het duel van Wolverhampton Wanderers. De voormalig PSV'er kwam laat in de tweede helft binnen de lijnen en veroorzaakte in de absolute slotfase een penalty voor tegenstander Sheffield United.

In de 81ste minuut mocht Silva invallen bij Wolverhampton Wanderers, wat op dat moment nog 1-1 gelijkstond tegen Sheffield United. Diep in blessuretijd poogde de voormalig PSV'er mee te verdedigen, maar beging hierbij een overtreding. De scheidsrechter was onverbiddelijk en legde de bal op de stip. De penalty werd overtuigend benut door George Baldock, die zijn ploeg in minuut 90+9(!) dus op een 2-1 voorsprong zette.

Na afloop van het duel tussen beide ploegen was de oud-PSV'er vrijwel direct ontroostbaar. In tranen ging Silva van het veld, terwijl ploeggenoten hem probeerden te troosten. Silva kwam namens 'The Wolves' nog niet tot scoren in de Premier League, maar trof in de League Cup wel een keer het net. Tegen Blackpool was de Portugees trefzeker.

Lees meer:
0 reacties