VIDEO | PSV komt met docu over miljoenenspel rondom Cody Gakpo

Cody Gakpo vertrok de vorige winter bij PSV, nadat de nodige clubs aan de vleugelaanvaller trokken. De Eindhovenaar vertrok uiteindelijk naar Liverpool FC en het gehele miljoenenspel rondom de transfer is door PSV op film vastgelegd.

"Ik ga zo goed op duidelijkheid. Zodra dat weg wordt genomen, ben ik uit mijn comfort zone", vertelt Gakpo in de documentaire. PSV legde het hele transferspel vast en laat ook zien dat aan het einde van de transferzomer van 2022 een transfer naar Manchester United op de klippen loopt. Vier maanden later tekent Gakpo bij Liverpool FC, dat zo'n 42 miljoen euro voor hem aftikt.

Al deze details zitten in de documentaire en ook komen diverse hoofdpersonen aan het woord. Natuurlijk Cody Gakpo zelf, maar ook de directie van PSV, de familie van Gakpo en zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior. Ook de bondscoach van destijds, Louis van Gaal, doet uitgebreid zijn zegje.

PSV heeft de documentaire 'Cody Gakpo Psalm 20:4' in eigen beheer geproduceerd en is zeer trots op het feit dat de geheimhouding tussen alle partijen volledig gewaarborgd is gebleven. De Eindhovenaren hebben de documentaire verkocht aan Viaplay, waar deze vanaf 25 november dus ook op te zien zal zijn. De docu bestaat uit drie afleveringen.

Lees meer:
0 reacties