VIDEO | PSV-flop doet Gakpo's Liverpool de das om met twee goals

Het Liverpool FC van Cody Gakpo is donderdagavond van een koude kermis thuisgekomen. In het Europa League-toernooi ging de ploeg van de afzwaaiende Jürgen Klopp met liefst 3-0 ten onder.

Gakpo was niet de enige oud-PSV'er op het mythische veld van Anfield en dat heet de Oranje-international geweten. Gianluca Scamacca slaagde bepaald niet bij PSV, maar heeft in Italië flink aan zijn carrière gewerkt. Hij stond in de spits bij Atalanta Bergamo en zette de Italiaanse bezoekers zo'n tien minuten voor rust prompt op een 0-1 voorsprong in Engeland.

En daar bleef het niet bij voor de Italiaanse spits, want na een uur spelen verdubbelde Scamacca de voorsprong voor Atalanta. Liverpool zette na rust nog wel aan en Gakpo bracht een aantal ploeggenoten zelfs nog in kansrijke positie, maar gescoord werd er niet door de Engelsen.

Het aanzetten van Liverpool leverde geen treffer op, maar zorgde er wel voor dat Atalanta ruimte kreeg in de omschakeling. Ook hier bleken de Italianen dodelijk in te zijn, want Mario Pasalic maakte de horroravond voor Liverpool compleet door in de 83ste minuut zelfs de 0-3 op het scorebord te zetten. Over een week volgt de return in Italië.

Lees meer:
0 reacties