VIDEO | Peter Bosz grapt met PSV'er: "Wil je een bitterbal?"

Peter Bosz was na afloop van het duel tussen Excelsior en PSV natuurlijk goed gemutst. De hoofdtrainer won met zijn ploeg met 0-2 in Rotterdam, maar niet alleen de drie punten zorgden op de persconferentie na afloop van het duel voor een lach op het gezicht van de hoofdtrainer.

Bij binnenkomst in de perszaal lag er namelijk een schaal bitterballen te wachten op Bosz en Mauro Júnior, die ook aanschoof op de persconferentie. En dat kon Bosz natuurlijk wel waarderen. "Wil jij een bitterbal? Wil je er eentje? Weet je wat het is?", vroeg de hoofdtrainer aan zijn Braziliaanse pupil. Mauro kent de Hollandse lekkernij, maar slaat toch over. "Ik ken het. Het is lekker, maar nee, zegt Mauro.

Ook een opmerking van de aanwezige journalist Maarten Wijffels zorgde voor een grijns bij Bosz. "De eerste schaal is binnen", grapt de journalist als Bosz zijn eerste bitterbal van de schaal pakt. Ook bij het verlaten van de persconferentie biedt Bosz zijn speler een bitterbal aan. "Eentje? Nee? Heerlijk...", aldus Bosz.

Lees meer:
0 reacties