VIDEO | Luuk de Jong gaat stuk om Veerman: "Ga jij maar praten!"

PSV werd zondagmiddag kampioen en maandag volgde de traditionele rondrit op de platte kar en de huldiging op het Stadhuisplein. Luuk de Jong en Joey Veerman werden op het Stadhuis even apart genomen voor een geweldig interview.

"Luuk, Luuk! Eindelijk!", roept Veerman voor de camera van Voetbal International naar zijn aanvoerder, die zich bij de middenvelder voor de camera voegt. De Volendammer wordt vervolgens gevraagd naar het aantal mensen dat aanwezig was in Eindhoven. "Het is bizar dat er zoveel mensen in de stad waren. En die gasten konden niet eens in de stad... Nee, die in de stad waren, die konden niet eens naar het Stadhuisplein! Het is echt niet normaal."

Door de verspreking en de schorre stem van Veerman schiet De Jong flink in de lach. "Jij moet gewoon even...", reageert De Jong, waarop Veerman snel inbreekt. "Ga jij maar praten! Het is overigens bizar dat deze man nog kan praten, want hij heeft alleen maar de microfoon in zijn handen gehad zondagavond. Er is niemand die gezongen heeft, behalve Luuk", aldus een lachende Veerman.

De Jong weet natuurlijk hoe mooi de huldiging altijd is. "Joey heeft het voor het eerst meegemaakt, maar hij gaat weinig van deze mooie momenten meemaken in zijn carrière", vertelt de aanvoerder. Tot slot wordt de middenvelder gevraagd of De Jong ook een aanvoerder in het feestgedruis is. "Nou, ik kan hem wel redelijk bijhouden, moet ik zeggen. Hahaha", aldus Veerman.

Lees meer:
0 reacties