VIDEO | John van den Heuvel laat PSV-icoon bijna vallen: "Gaat fout"

John van den Heuvel was één van de aanwezige supporters in het Philips Stadion bij de kampioenswedstrijd van PSV. De misdaadjournalist zag 'zijn' club met 4-2 winnen van Sparta, waarna er een foto werd gedeeld waarop Van den Heuvel PSV-icoon Willy van de Kerkhof op de schouders heeft. Maar dit ging bepaald niet van een leien dakje.

Presentator Wilfred Genee legt in Veronica Offside uit dat Van den Heuvel het icoon van de Eindhovense club ook bij het behalen van de landstitel in 1975 op de schouders nam. "Dus toen zei ik: 'Als ze vandaag kampioen worden, dan lijkt het me niet meer dan logisch dat John hem nog één keer op de schouders neemt", aldus Genee.

Vervolgens wordt de video ingestart waarop te zien is hoe de 72-jarige Van de Kerkhof op de schouders van Van den Heuvel wordt geholpen. Heel stabiel staan de twee echter niet, want een paar keer gaat het bijna mis. "Oh, nee toch", zegt Van der Meijde bij het zien van de beelden, terwijl ook Wim Kieft zijn oud-teamgenoot bijna ziet vallen. "Dit gaat fout", zegt de voormalig topscorer van PSV.

Lees meer:
0 reacties