Video: "Ik denk dat hij heel fijn zou functioneren met Sangaré"

Welke club heeft Joey Veerman het hardst nodig: Feyenoord of PSV? Deze vraag doet, gezien de interesse van beide clubs in de creatieve middenvelder, in verschillende media de ronde.

Ook in Voetbalpraat zijn de meningen verdeeld. Volgens Algemeen Dagblad-journalist Sjoerd Mossou is Veerman het hardst nodig bij Feyenoord. "Als je puur naar creativiteit kijkt, Feyenoord", zegt Mossou. ESPN-analist Kenneth Perez is een andere mening toegedaan. "Ik denk PSV", haakt Perez in. "Op het middenveld vind ik Guti niet heel veel. Dus ik denk dat Veerman heel fijn zou functioneren met Sangaré."

Tubantia-journalist Leon ten Voorde is echter nog niet overtuigd. "Ik heb twijfels", opent Ten Voorde. "Ik let best vaak op hem en als het echt aankomt op mentale hardheid en ook het spel zonder bal bij hem.. Kijk, als hij weer een geweldige goal heeft gemaakt, wordt hij er weer uitgelicht en krijgt hij alle aandacht en ook terecht. Maar ik zie heel veel dingen in zijn spel waarvan ik denk: mwah.."

Perez is het daar niet helemaal mee eens. "In zijn spel zijn er weinig spelers in Nederland die dezelfde dingen kunnen. Ik vind wel dat hij nog fitter kan worden dan dat hij is en dat hij nu heel erg teert op het ongelooflijke gemak waarop hij voetbalt. Als hij daarin meegaat, dan krijg je een geweldige speler", aldus Perez.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Excelsior -
-
PSV -
wo 31 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
PSV -
-
FC Volendam -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
za 10 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
PSV -
-
RKC Waalwijk -
zo 18 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand