VIDEO | Haha! Theo Maassen met hilarische ode: "Wordt fan van PSV"

Theo Maassen op het podium
Theo Maassen op het podium Foto: © Screenshot Twitter

Theo Maassen is één van de bekendste supporters van PSV. De comedian steekt zijn supporterschap niet onder stoelen of banken en doet dat ook niet in onderstaande video.

Op geheel eigen en geniale wijze brengt Maassen namelijk een ode aan PSV. "Als het leven het je moeilijk maakt en het zit allemaal niet mee. Bedenk, er is een oplossing: wordt fan van PSV", begint hij zijn ode. "Al ben je hardcore-Ajacied en is je eerste reactie: 'no-way'. Doe toch niet zo moeilijk man, wordt fan van PSV. Je vrouw wil steeds weer seks, maar jij bent stiekem gay. Oogjes dicht, verstand op nul en denk aan PSV!"

Maassen gaat gedurende zijn ode aan de club natuurlijk steeds een stapje verder. "Susan kon goed studeren, maar werd prostituee. Gelukkig ligt er op haar, een fan van PSV. Karaktermoord in blaadjes als Story en Privé. Het is niet leuk, maar goed te doen. Als fan van PSV. De mensheid heeft het moeilijk, er is ook geen plan B. Dus volg nou maar mijn wijze raad: wordt fan van PSV. Dankjulliewel!", aldus Maassen.

Kijk en geniet!

Lees meer:
0 reacties