VIDEO | Gullit lacht in Philips Stadion: "Ze zijn doodziek daar!"

Ruud Gullit presenteerde in het Philips Stadion de OneBlade Boss Battle, een aantal FC 24-wedstrijden tussen speciale gasten en het E-Sports team van PSV. En het clubicoon van de Eindhovenaren leek zich prima te vermaken.

De kandidaten mochten zelf hun voorsprong bepalen tegen de spelers van PSV (Manuel Bachoore, Emre Yilmazz en Ali Riza Aygün, red.) en kregen de keuze uit een beginstand van 8-0, 6-0, 4-0, 2-0 en 0-0. Logischerwijs werden de te winnen prijzen steeds mooier, naarmate de beginstand kleiner was. Zo zou een 2-0 voorsprong twee Champions League-kaartjes opleveren, terwijl bij een 0-0 beginstand een gameweekend in Center Parks te winnen viel.

Met een druk op de rode knop bepaalden de kandidaten zelf tegen welke E-sporters ze kwamen te staan. In het slechtste geval speelde de deelnemer tegen alle drie de E-sporters. Een aantal kandidaten kozen voor een hoge voorsprong en wisten ook te winnen van de E-sporters van PSV. En daar kon Ruud Gullit overduidelijk prima mee leven.

De laatste kandidaat Dani koos voor een 4-0 voorsprong, zag de E-sporters van PSV terugkomen tot 4-3, maar breidde de stand weer uit naar 6-3. En daar genoot Gullit van. "Ze zijn doodziek, daar!", roept Gullit bij de fraaie treffer van Dani. "Doodziek! Kijk ze zitten, Hepie en Hepie", lacht Gullit riching de E-sporters. De winst leverde Dani een gloednieuwe PS5 op.

Lees meer:
0 reacties