Vermoedelijke opstelling PSV: "Sergiño Dest verrassend genoeg fit"

Sergino Dest in actie tegen Ajax
Sergino Dest in actie tegen Ajax Foto: © BSR Agency

Zondagmiddag om 16.45 uur speelt PSV een uitwedstrijd tegen FC Volendam, de nummer zeventien van de Eredivisie. Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad beschikt hoofdtrainer Peter Bosz over een 'extra wapen' en hij vermoedt dat er enkele wijzigingen door worden gevoerd ten opzichte van vorige wedstrijd.

Allereerst keert Joey Veerman weer terug in de basiself van de Eindhovenaren zo maakte Bosz zelf bekend: "Trainer Peter Bosz zei vrijdag al dat hij gewoon kan starten, als hij in het weekend fit is gebleven. Daar heeft het alle schijn van", aldus Elfrink.

"Achterin hoeft PSV vermoedelijk niet te schakelen omdat Sergiño Dest verrassend genoeg fit is. Zijn klachten na het duel met Ajax bleken tóch met rust te verhelpen, zodat Bosz in principe kan laten starten. De kracht van de bank is weer een extra wapen van PSV en Bosz heeft bijvoorbeeld met Mauro Júnior, Malik Tillman en Ismael Saibari kandidaten voor het middenveld", schrijft de clubwatcher.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Saibari; Bakayoko, Luuk de Jong, Lozano

Lees meer:
0 reacties