Vermoedelijke opstelling PSV: geblesseerde spelers keren terug

Jerdy Schouten en Joey Veerman
Jerdy Schouten en Joey Veerman Foto: © Pro Shots

PSV kende de voorbije weken de nodige blessuregevallen, maar de Eindhovense ziekenboeg loopt langzaamaan leeg. Alleen Noa Lang en Guus Til zijn niet beschikbaar voor het duel tegen FC Volendam.

Het Eindhovens Dagblad verwacht dat Joey Veerman weer terugkeert in de basisopstelling van de Eindhovenaren. De Volendammer miste de nodige wedstrijden door een kuitblessure, maar is weer helemaal terug bij de selectie van Peter Bosz. Ook de luchtweginfectie van Jerdy Schouten is verholpen, waardoor het koppel op het middenveld weer in ere kan worden hersteld.

Door de blessure van Til is de terugkeer van Malik Tillman ook zeker wenselijk voor Bosz. De Amerikaan wordt nog niet direct in de basis verwacht, maar duidelijk is dat hij belangrijk is voor PSV. Noa Lang is namelijk ook afwezig en Tillman heeft ook al bewezen vanaf de linkerflank uit de voeten te kunnen. Hirving Lozano lijkt daar voor nu echter nog de voorkeur te krijgen.

Verwachte opstelling Eindhovens Dagblad: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Lees meer:
0 reacties