Veerman vraagteken voor duel met Dortmund: "Onvervangbaar? Nee"

Joey Veerman
Joey Veerman Foto: © BSR Agency

Het is afwachten of Joey Veerman woensdagavond in de basis kan beginnen bij het Champions League-duel tussen PSV en Borussia Dortmund. Kenneth Perez verwacht niet dat het meedoen van de middenvelder cruciaal is om de volgende ronde in het miljoenenbal te bereiken.

"Je bent toch niet afhankelijk van één speler, of hij er wel of niet bij is?", aldus Perez bij ESPN. "Dan kan je net zo goed opdoeken. Je hebt toch een selectie met heel veel spelers. De een is moeilijker dan de ander te vervangen. Wanneer hij er niet is, is het vervelend dat je Schouten niet naar achter kan halen. Hij is wel een van de betere spelers. Maar onvervangbaar? Nee"

Mauro Júnior verving Veerman vrijdagavond tegen Go Ahead Eagles. "Het is een zeer bruikbare speler. Als er calamiteiten zijn, kan hij spelen. Maar als je echt een resultaat wil halen en verder wil groeien, is dat natuurlijk niet de speler, dan is het Joey Veerman", erkent Perez, die vindt dat de Eindhovenaren sowieso favoriet zijn in het CL-duel. "Ik vond het vooraf fifty-fifty. Ik vind het nu eigenlijk meer in het voordeel van PSV."

Lees meer:
0 reacties