Veerman loopt leeg: "Worden wéér genaaid, gewoon een k*tmiddag"

Joey Veerman baalt na afloop van Feyenoord-PSV
Joey Veerman baalt na afloop van Feyenoord-PSV Foto: © Pro Shots

Joey Veerman kon na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV absoluut geen begrip opbrengen voor de beslissing van scheidsrechter Gözübüyük om Feyenoord een penalty toe te kennen. De middenvelder vindt het een schandalige beslissing van de arbiter.

Veerman had niet lang nodig om zijn mening te vormen over het voorval. "Dit is toch schandalig? Serieus, echt schan-da-lig", aldus de Volendammer voor de camera van ESPN. "Hoe kan het nou dat zo'n scheidsrechter niet zelf gaat kijken? Ik vind het echt ongelooflijk, serieus. Wij worden gewoon weer genaaid."

Het viel Veerman meteen al op dat de scheidsrechter niet direct de penalty gaf. "En uiteindelijk kwamen er zes Feyenoord-spelers op hem af. Hij zegt: wacht, wacht. En ineens zegt hij: penalty. Ook als je dit ziet: echt schandalig, niet te geloven."Genieten van het goede spel van de eerste helft was er, logischerwijs, dan ook nog niet bij. "Dan is het allemaal niet belangrijk, dan is het gewoon een k*tmiddag."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties