"Veerman heeft meer kwaliteit dan Zerrouki en ging voor zes miljoen"

Joey Veerman op De Herdgang bij PSv
Joey Veerman op De Herdgang bij PSv Foto: © Pro Shots

Theo Janssen verwacht dat FC Twente en Feyenoord het nog eens zullen worden over Ramiz Zerrouki. De middenvelder ligt nog twee jaar vast in De Grolsch Veste, met de optie voor nog een jaar. Feyenoord bracht al een bod uit van vijf miljoen euro.

"Tien miljoen vind ik heel veel, maar vijf miljoen is misschien te weinig", zegt Janssen bij RTL 7. "Als je in het midden gaat zitten, zo rond de zeven of zevenenhalf, is dat een fantastisch bod." De oud-middenvelder wijst naar Joey Veerman van PSV. "Veerman heeft nog net meer kwaliteit dan Zerrouki en hij ging voor zes miljoen."

Janssen denkt dat het uiteindelijk rondkomt. "Als een speler graag naar een topclub wil, dan is dat logisch. Als je die stap kan maken zullen veel spelers net iets minder gemotiveerd zijn op de training. Als je hem als club tegenhoudt, heb je daar niets aan."

De oud-speler gaat verder: "Ze zullen zeggen dat Twente en Feyenoord redelijk dicht bij elkaar ligt qua posities, maar uiteindelijk kom je wel bij een topclub te spelen. De druk is anders, het Legioen is anders.Ik kan me voorstellen dat je die stap wil maken. Ik heb hem zelf ook gemaakt in 2010, van Twente naar Ajax", aldus Janssen.

Xavi Simons scoort

PSV wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

PSV speelt dinsdagavond in de voorronde van de Champions League bij Rangers. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van PSV. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Excelsior -
-
PSV -
wo 31 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
PSV -
-
FC Volendam -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
za 10 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
PSV -
-
RKC Waalwijk -
zo 18 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand