Vangelis Pavlidis baalt na ruime nederlaag: "Te gek voor woorden"

Vangelis Pavlidis baalt na de ruime nederlaag tegen PSV
Vangelis Pavlidis baalt na de ruime nederlaag tegen PSV Foto: © Pro Shots

Vangelis Pavlidis weet ook dat AZ niet de beste week van het seizoen beleeft. De Alkmaarders gingen dinsdagavond met 5-0 onderuit bij Heracles Almelo en ook PSV schoot liefst vijf keer raak tegen de ploeg van de Griekse spits.

"Het was opnieuw een moeilijke avond", stamelt Pavlidis na het duel bij ESPN. "We moeten echt verbeteren, maar het is echt moeilijk op het moment. In een paar dagen krijgen we 10 doelpunten tegen. Dat is pijnlijk. Waar het misgaat? Als we op een bepaald moment scoren, dan wordt het een andere wedstrijd. Maar we moeten ook veel beter verdedigen. Beter en agressiever."

"Vijf goals tegen Heracles en nu weer vijf tegen PSV. Dat is te gek voor woorden. Ik weet niet of het één speler is, maar het belangrijkste is dat we elkaar helpen als iemand een fout maakt. Maar nu werkt het gewoon even niet. We moeten gewoon beter spelen, want aan het plan ligt het niet. We waren zes wedstrijden ongeslagen en toen speelden we in hetzelfde systeem. Het moet beter, want de kwaliteiten zijn er wel. Natuurlijk is PSV een goede ploeg, maar je mag niet weer zó makkelijk verliezen", aldus Pavlidis.

Lees meer:
0 reacties