Van Polen lacht om PSV-uitleg: "Benieuwd hoe je dát gaat omschrijven"

Bram van Polen lachend aan tafel bij Veronica Offside
Bram van Polen lachend aan tafel bij Veronica Offside Foto: © Screenshot Veronica Offside

PSV kroonde zich zondagmiddag tot landskampioen van Nederland. Hoofdtrainer Peter Bosz maakte dit seizoen veel indruk in de Eredivisie en dat is ook Andy van der Meijde opgevallen. Hij verkiest de trainer van PSV boven Arne Slot van Feyenoord.

"Slot heeft het fantastisch gedaan, maar ik ben wel fan van Bosz. Ik vind hem duidelijk. Streng, ook wel een goeie kerel, maar duidelijk. Ik vind hem een soort extra speler", begint Van der Meijde zijn betoog bij Veronica Offside. Bram van Polen hoort de uitleg gniffelend aan. "Ik ben benieuwd hoe je dát gaat omschrijven."

"Omdat je als speler zijnde een trainer hebt staan die echt fantastisch is, die tactisch ook goed is", begint Van der Meijde enigszins warrig aan zijn uitleg over de huidig trainer van PSV. "Dus: dan speel je eigenlijk met een extra speler. Zo kan het zijn als speler zijnde, want hij kan dingen veranderen. Weet je wel?", aldus Van der Meijde, waarna Van Polen opnieuw begint te lachen. Ook Wim Kieft is niet overtuigd van zijn tafelgenoot. "Andy, dit gaat niet lukken." 

Lees meer:
0 reacties