"Van Nistelrooij moet als eerste met de PSV-defensie aan de slag"

Ruud van Nistelrooij
Ruud van Nistelrooij Foto: © Pro Shots

PSV speelde woensdagavond de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2021/2022. Het duel met NEC werd met een 3-2 overwinning afgesloten, terwijl de ploeg op een 3-0 voorsprong stond. Hiermee lijkt wel duidelijk waar Ruud van Nistelrooij volgend seizoen als eerste mee aan de slag moet.

PSV eindigt dit seizoen namelijk met meer dan 40 tegentreffers, een aantal wat je normaal bij een middenmoter of subtopper in de Eredivisie ziet, schrijft Maarten Wijffels in het Algemeen Dagblad. Ook NEC wist tweemaal te scoren tegen de Eindhovenaren, waardoor het in de slotfase nog spannend was of PSV de laatste thuiswedstrijd überhaupt wel winnend zou afsluiten.

Aanvankelijk leek PSV op een eenvoudige overwinning af te stevenen. Na een dik half uur stond PSV met 2-0 voor na treffers van Doan en Gutiérrez. Vooral de treffer van Guti was een fraaie. "Een streep van de Mexicaan ging in de bovenhoek. Het was zo'n bal die Ronald Koeman in zijn Eindhovense jaren ook met regelmaat in de bovenhoek joeg", schrijft Wijffels.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties