Van Marwijk: "Dan wordt de strijd om de landstitel spannender"

Van Marwijk kijkt toe vanaf de tribune
Van Marwijk kijkt toe vanaf de tribune Foto: © Pro Shots

Bert van Marwijk ziet de toekomst van Feyenoord rooskleurig in. De oud-bondscoach ziet ook dat PSV dit seizoen landskampioen gaat worden, maar de oud-trainer van de Rotterdamse club denkt dat de ploeg van Arne Slot volgend de strijd aan kan gaan met de Eindhovenaren.

"Als Feyenoord en PSV volgend seizoen grotendeels dezelfde selecties hebben, zal de strijd om de landstitel spannender worden", schrijft Van Marwijk in De Telegraaf, die ziet dat de spelers een goede ontwikkeling doormaken. "Feyenoord heeft een tijdje met de vleugels geworsteld, daar is nu meer rust en balans gevonden. Hierdoor is Feyenoord een ongelooflijk sterk team geworden."

Van Marwijk ziet nog wel een potentieel gevaar voor de Rotterdammers. "Het grootste gevaar bij succes is het kwijtraken van je beste spelers, maar de kracht van Feyenoord is het huidige technisch beleid. Dat steekt zo goed in elkaar, dat het verlies van kwaliteit steeds wordt opgevangen."

"Maken Mats Wieffer, Quinten Timber en David Hancko komende zomer alle drie een transfer naar een topclub, dan krijgt Feyenoord nog wel een flinke klus om dat verlies te compenseren", zo besluit Bert van Marwijk.

Lees meer:
0 reacties