Van Hanegem looft PSV'er: "Verraadde de klasse van dat ventje"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Pro Shots

Willem van Hanegem heeft een duidelijke mening na afloop van de Johan Cruijff Schaal die afgelopen week werd gewonnen door PSV. Hem vielen een aantal Feyenoorders op die hem flink tegenvielen, maar was positief over de PSV'ers.

"Dan is het lekker als je iemand als Noa Lang in de ploeg hebt", schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Ik snap werkelijk niet dat mensen in De Kuip hem uitfloten. Dat soort spelers krijgt daar juist energie van. Lang speelde prima. Zoals dat stiftballetje van Isaac Babadi ook verraadde over hoeveel klasse dat ventje beschikt.

"Maar uiteindelijk won PSV toch vooral omdat het middenveld van Feyenoord een slechte avond had", gaat de voormalig Oranje-international verder. "Dan zeg ik er voor de honderdste keer maar meteen bij dat ik Wieffer dus geen slechte speler vind. Hij is een prima speler en hij kan het ook zonder Orkun Kökçü, maar tegen PSV was hij slecht."

"Ramiz Zerrouki is ook een prima speler. Maar tegen PSV veroverde Feyenoord gewoon te weinig ballen en eenmaal in het balbezit was het vaak de bal in recordtempo kwijt, terwijl het elftal net in voorwaartse beweging was", besluit Van Hanegem.

Lees meer:
0 reacties