Van Ginkel lacht om oud-PSV'er: "Heeft nog steeds van die momenten"

Marco van Ginkel speelde bij PSV samen met de Fransman Nicolas Isimat-Mirin en ook bij Vitesse zijn de twee tegenwoordig ploeggenoten. Isimat staat in Eindhoven natuurlijk vooral bekend om zijn grappige interviews en zijn leuke uitspraken. 'Snikheet' kan zich bijvoorbeeld iedereen nog goed herinneren.

"Dat zijn inderdaad van die momenten die iedereen bijblijft", reageert een lachende Marco van Ginkel voor de camera van VoetbalPrimeur. De oud-PSV'er is nu bij Vitesse dus opnieuw één van de ploeggenoten van Isimat-Mirin en maakt hem dus opnieuw in de kleedkamer mee. "In de kleedkamer heeft hij inderdaad ook wel eens van dit soort momenten, maar hij is ook ouder en iets rustiger geworden."

"Natuurlijk ben ik rustiger geworden. Ik was destijds 'een beetje gek'. Ik heb nog steeds zo mijn momentjes, maar kom op... Ik ben heel verantwoordelijk nu", lacht Isimat hardop. "Mensen volgen mij in Frankrijk, maar dat soort interviews doe ik niet meer. Maar ik ben nog altijd zo, geloof me maar. Ik ben nog altijd zoals in die gekke interviews", aldus Isimat-Mirin.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand