Van Gelder ziet grove fout: "Beslissing van 40 miljoen euro"

Jack van Gelder
Jack van Gelder Foto: © Pro Shots

Jack van Gelder is niet te spreken over zowel Bas Nijhuis als Serdar Gözübüyük. Beide scheidsrechters maakten dit weekend discutabele keuzes tijdens het fluiten van een Eredivisiewedstrijd. Van Gelder zat zondagavond aan tafel bij Humberto en uitte zijn frustratie.

"Hij onthoudt PEC gewoon een hele duidelijke goal door een verkeerde streep te trekken! Dus Nijhuis naait PEC Zwolle", vertelt Van Gelder geïrriteerd terwijl hij aan tafel zit bij Humberto Tan. Ook vermeldt Van Gelder even dat Nijhuis ook in te huren is voor feesten en partijen. Hiermee lijkt hij te verwijzen richting de oude uitspraak schoenmaker, hou je bij je leest!

Ook bij Feyenoord - PSV zag de sportjournalist een grote arbitrale fout. Serdar Gözübüyük gaf een twijfelachtige penalty die belangrijk is in de titelstrijd. "Een beslissing van 40 miljoen", aldus Van Gelder. Door het puntenverlies van PSV is Ajax bij winst op SC Heerenveen aankomende woensdag kampioen van Nederland. Hierdoor kunnen zij direct zich direct plaatsen voor de Champions League.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand