Van Gangelen over PSV'er: "Hij is toch geen Aliexpress-versie"

Jan Joost van Gangelen
Jan Joost van Gangelen Foto: © Pro Shots

Jan Joost van Gangelen noemde Yorbe Vertessen eerder een 'Aliexpress-versie' van Noa Lang, de geblesseerde speler die hij verving. De presentator kwam direct na de wedstrijd tussen Vitesse en PSV (1-3, met een goal van Vertessen, en een versierde penalty) terug op de woorden hij vooraf uitsprak.

"Voordat ik woedende familie achter me aankrijg: Yorbe Vertessen is toch geen Aliexpress-versie van Noa Lang. Jongens, een mea culpa", zo vertelt Van Gangelen bij De Eretribune van ESPN. Analist Kees Luijckx vult aan: "Hij heeft zijn rol heel goed ingevuld. Zijn goal leek een beetje op die van Noa Lang vorige week tegen FC Utrecht, een béétje. Hij heeft wel het verschil gemaakt."

Luijckx vervolgt: "Vertessen gaat in principe niet starten, maar als je deze rol kunt pakken... Hij heeft op huurbasis bij Union Sint-Gillis veel gespeeld, dus misschien dat hij het nu lastig vindt om niet alles te spelen, maar hij ziet er niet uit als een speler die teleurgesteld is."

"Tegen FC Utrecht kwam hij erin, meteen volle bak en vandaag ook weer. Hij brengt wat extra's. Ik vind hem weleens een makkelijk slachtoffer, om te zeggen: 'Hij kan dit niet, hij kan dat niet", aldus Luijckx.

Lees meer:
0 reacties