Van der Meijde vertelt over PSV-transfer: "In mijn onderbroek"

Andy van der Meijde
Andy van der Meijde Foto: © BSR Agency

In zijn eigen talkshow Bij Andy Thuis vertelt Andy van der Meijde over zijn transfer naar PSV. Wegens een vermeende Ajax-tattoo begon zijn avontuur met het nodige rumoer.

"Toen ik naar PSV ging zeiden ze dat ik een Ajax-tattoo had, maar die had ik helemaal niet", begint Van der Meijde. "Dat hadden ze er via internet opgegooid. Toen bekend werd gemaakt dat ik naar PSV ging, zat ik met mijn moeder naar PSV tegen NAC Breda te kijken. Er stond een spandoek met de tekst: 'Als clubliefde nog bestaat, willen wij dat Van der Meijde gaat'. Ik had nog geen minuut gespeeld, haha."

Later toen hij naar de training reed, was het opnieuw raak. "Toen kwam ik op De Herdgang aan, toen stond er een heel groot spandoek met: Van der Meijde ongeschikt. Er waren ook veel hooligans op De Herdgang toen, een dag voor PSV tegen Ajax. Toen stuurde Mart van den Heuvel (oud-teammanager, red.) mij naar de supporters toe", vertelt Van der Meijde.

"Ik ga die kleedkamer in en toen moest ik mijn kleding uitdoen. Ik stond gewoon in mijn onderbroek", zegt hij lachend. "Toen keken ze zo en zeiden ze: nou, welkom bij de club! Moet je nagaan, iemand had dat geroepen op internet, dat kan zo veel problemen veroorzaken..."

Lees meer:
0 reacties