"Van Aanholt noem ik thuis Van Aanwinst, een speler naar mijn hart"

Patrick van Aanholt in het Philips Stadion
Patrick van Aanholt in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

PSV miste tegen Vitesse de uitgelezen mogelijkheid om weer aansluiting te krijgen voor plek twee. De ploeg uit Eindhoven blijft gedurende het seizoen te vaak door de ondergrens zakken. Toch ziet Björn van der Doelen ook een lichtpuntje.

"Van Aanholt noem ik hier thuis Van Aanwinst, dat is een speler naar mijn hart hoor. Hij is sterk en snel. Mwene wil het trouwens ook wel doen, hoor", laat Van der Doelen weten in de Skiete Willy Podcast. Marco Timmer is niet zo onder de indruk van Mwene. "Dat is alibi-lopen wat hij doet. Vind ik. Het is nog lang geen Dumfries", aldus Timmer, die geen bijval vindt bij Van der Doelen. "Hij straalt wel rust uit maar in zijn duels zit er wel venijn in, hoor."

"Maar Van Aanholt, de ergernis bij hem toen hij de tweede helft een duel aanging en er dan weer één op de grond ligt te janken... Dan staat 'ie er ook bij en dan denk ik: mooi zo, zo is het godverdomme", gaat Van der Doelen verder. "Dat mag nog wel wat meer. Hij heeft het wel hoor, dat vind ik wel een goede aankoop", besluit 'de Parel'.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand