Van der Doelen: "Fijne speler, maar kan soms zó slecht worden "

Björn van der Doelen
Björn van der Doelen Foto: © Pro Shots

Bjorn van der Doelen is bang dat Xavi Simons aan zijn laatste maanden als PSV'er bezig is. Het toptalent in Eindhovense dienst is de enige speler die week in week uit wél het gewenste niveau haalt en de voormalig PSV'er denkt dat hierdoor de frustraties toenemen bij Simons. Van der Doelen gaat ook in op Fábio Silva.

"Simons ben je volgend jaar kwijt, ben ik bang. Die loopt ook tegen frustraties aan en dat is heel goed te begrijpen. Dat zou eeuwig zonde zijn, want zonder Simons wordt het helemaal... Hij maakt het verschil, hè? Dat weet de tegenstander natuurlijk ook."

"Als ik kijk naar de selectie, en dat vind ik er zo apart aan, ik vind echt dat we goede spelers hebben. Alleen, je hebt ook te maken met jongens die dan niet in vorm zijn. Dan heb je wel een probleem. Ik vind Fabio Silva ook een fijne speler hoor. Hij is energiek en brengt jeugdig elan. Maar het kan soms zo slecht worden. Je weet hoe positief ik ben maar op de één of ander manier kunnen we het niet voor elkaar krijgen. Feyenoord laat dat door het ijs zakken niet gebeuren", aldus de Parel van Brabant.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand