Van der Doelen al in kampioensshirt: "Zie dat niet als concurrentie"

Bjorn van der Doelen in het Philips Stadion
Bjorn van der Doelen in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Björn van der Doelen poseerde recent al in een kampioensshirt van PSV. Dat heeft volgens de voormalig voetballer een simpele reden: "Omdat de kans groot is dat we kampioen worden."

Op zo'n moment komen ook de initiatieven vanuit supporters. "Marcel, van de supportersvereniging, heeft zes jaar geleden mij benaderd voor een kampioensshirt. Als ik iets een goed supportersinitiatief vind, waarbij we de club ondersteunen, dan zie ik dat niet als concurrentie, omdat we zelf ook een kledinglijntje hebben. Dan ga ik met liefde en plezier even op de foto", legt Van der Doelen uit in de Skiete Willy Podcast.

In eerste instantie zou de foto nog niet online komen. "Maar het stond er dezelfde middag al wel op. Maar dat maakt mijn geen flikker uit. Het is Label 040, zo heet het volgens mij. Hoeveel euro ik eraan verdien? Ik verdien er nul euro aan", maakt hij duidelijk.

"Ik heb er verder ook geen flikker ermee te maken. Ik heb me nergens mee bemoeid, hij heeft alleen gevraagd of ik dat even aan wilde doen voor de foto."

Lees meer:
0 reacties