Van den Boomen wil PSV-familie terugpakken: "Een dezer jaren"

Branco van den Boomen
Branco van den Boomen Foto: © BSR Agency

Branco van den Boomen heeft een lastig jaar achter de rug. De middenvelder kampte met een blessure en presteerde met Ajax dramatisch. Ondertussen zag hij PSV de titel pakken. 

En dat terwijl Van den Boomen uit een PSV-familie komt. "Poeh ja haha, ik krijg het wel te horen, ook van m’n vrienden. Ze hebben het dit jaar ook echt verdiend, PSV was gewoon de beste. Maar ik hoop ze een dezer jaren nog wel een keer terug te pakken", spreekt de Ajacied zich uit tegenover Voetbal International.

Of Ajax komend seizoen alweer mee kan draaien om de titel? "Het belangrijkste is nu eerst om een goede organisatie neer te zetten. Er moet nog een trainer komen en twee à drie ervaren spelers. En dan, begin augustus, kan ik daar iets over zeggen. Als ik dat nu uit ga spreken, dat we volgend jaar kampioen kunnen worden… Dan moet er nog wel wat veranderen."

"We moeten allemaal in de spiegel kijken: Heb je er dit jaar alles uit gehaald? Ik vind dat ik dat ook niet gedaan heb, dus daar baal ik van. Dat is leerzaam, volgend jaar moet het beter", oordeelt Van den Boomen.

Lees meer:
0 reacties